This product is currently not available.
Mulineta Wizard Spin
Mulineta Wizard Spin
Paleta mulinetelor de spining este atât de vastă, încât cu greu putem să ne alegem mulineta dorită, dar puține sunt care se pot cumpăra la un raport calitate-preț bun. Recomandăm această mulinetă cu frână pe față pescarilor de spining, datorită mărimii mici, și greutății foarte scăzute. Producătorul l-a concceput cu 6+1 rulmenți, fapt care-i conferă o mișcare lină și rezistență la uzură în același timp. În cutie, alături de tamburul din aluminiu v-om găsi și un tambur de rezervă din grafit.
Carcasa este de asemenea din grafit, astfel s-a putut reduce din greutate. Carcasa este vopsită estetic, oferindu-i rezistență, dar și un aspect plăcut.
Mărimea și greutatea mică face ca această mulinetă să fie folosită fără prea mare efort, chiar și pe durata unei zile întregi! O recomandăm cu mare căldură și micilor pescari, copiilor.
Mulineta Ryobi Ecusima Model Nou
248.00 lei
MULINETA RYOBI ZAUBER NOU
590.00 lei
Mulineta Black Fighter Spin
120.00 lei
Ryobi SLAM
414.00 lei
MULINETA RYOBI SLAM PRO 2000 7+1
648.00 lei
Pe verticală  – Salmo Chubby Darter
Publicat: 2017-02-15 | Sursa: Nagy Levente | Articol

Un pescar pasionat nu se lasă de pescuit nici pe timp de iarnă! În ciuda frigului de afară iese pe o apă din apropiere, face câteva copci, nădește, pe urmă cu puțin noroc prinde câteva albituri și cu zâmbetul pe buze se întoarce acasă, cam așa arată scenariul ...

Urban Fishing, Hornet style !
Publicat: 2016-07-29 | Sursa: Radu Dascalescu | Articol

Viaţa la oraş îţi consumă timpul. Fie că este zi, fie că este noapte, totdeauna vei găsi ceva de făcut intr-o metropolă. De la prieteni la filme, de la cotidian la o cafea savurată în toiul nopţii prin centrul vechi ( cum este cazul Bucureştiului), timpul se măsoara în ...

Nu exista videoclipuri asociate produsului