Lanseta C.E. Double Tip Heavy
Descriere produs

Carp Expert Double Tip reprezinta noutatea absoluta din peisajul romanesc in materie de lansete. Inovatii de tipul lansetelor 2 in 1 au mai existat in familia Energofish, mai ales in ceea ce priveste lansetele match-feeder, insa, o data cu lansetele C.E. Double Tip, avem in fata doua lansete: una pentru pescuitul exclusiv la crap si una pentru pescuitul la feeder.

Nu de putine ori, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, iar o partida de pescuit la crap cu boilies la mare distanta nu a dat rezultate; in schimb, o simpla abordare la feeder a facut diferenta. Lansetele Double Tip au fost lansate exact din aceste motive.

Double Tip se adreseaza si pescarilor cu experienta; astfel, au fost create trei variante pentru lungimea de 3.60m. Acestea au actiune heavy pentru varianta de 3 lb si extra heavy pentru variantele de 3.5 si 4 lb. Sunt construite din carbon IM12, ceea ce le face extrem de usoare si rezistente totodata.

Lansetele sunt compuse din trei tronsoane pentru pescuitul la crap, un tronson scurt pentru feeder si doua varfuri de semnalizare cu actiuni diferite.

Aceste lansete au fost concepute pentru a ajuta pescarul sa aiba capturi chiar si in cele mai dificile zile cand pestii refuza momelile mari, iar o regandire tactica este necesara, mai exact o schimbare de la un pescuit la distante mari la unul mai fin si mai aproape de mal.

Specificatii tehnice

  • Putere/Actiune: 3lb/Heavy; 3.5 si 4 lb/Extra Heavy
  • Blank: Carbon IM12
  • Segmente: 3/crap; 1/feeder + 2 varfuri semnalizare feeder
  • Nr. inele: 7/boilie; 11/feeder
  • Diametru Inel de plecare: 50mm
  • Tehnici aplicate: pescuit la crap, pescuit la feeder
  • Se livreaza in husa din material textil


Cod Pret recomandat lungime numar elemente greutate lansare lungime transport greutate
13394-360 Lanseta C.e. Double Tip 3,0lbs 3,60m Heavy 258.00 RON 3,60m3+1+23lbs126 cm360 g


Lanseta C.E. Double Tip Junior, 3.0 LBS, 3m, Heavy
248.00 lei
LANSETA SONIK XTRACTOR CARP
353.00 lei
LANSETA THE ONE CAST LCX-13 3,90 M 3.5 LBS
560.00 lei
LANSETA SONIK DOMINATORX CARP
556.00 lei
LANSETA SONIK GRAVITYXT CARP
1 245.00 lei
Să avem curaj să lansăm departe
Publicat: 2018-06-20 | Sursa: Nagy Levente | Articol

Orice pescar de crap începător se va lovi până la urmă de "baremul distanțelor mari", peste care, dacă dorește să devină un pescar bine format, va trebui să-l treacă. Nu demult am auzit o zicală "Cel mai ușor de prins peștele este acolo unde chiar se află, se hrănește". ...

Testele lui Benzar Zsolt
Publicat: 2014-08-25 | Sursa: EnergoTeam | Articol

Puţini pescari ştiu că anul acesta Benzar Zsolt a ocupat locul al patrulea la Campionatul Mondial de Pescuit la Feeder din Irlanda. Talentul în mânuirea lansetei feeder este unul de necontestat, iar acum campionul nostru va prezenta câteva dintre secretele acestui stil de pescuit. Urmăriţi ...

Nu exista videoclipuri asociate produsului